Hva skjer i Bærum? Her finner du aktiviteter du kan finne på enten med familien, som par eller alene. Vår aktivitetskalender inneholder de beste arrangementene i Bærum. Så når du lurer på hva du skal finne på i Sandvika, Bekkestua, Fornebu eller Bærums Verk så finner du det på HvaSkjeriBaerum.no

jun
2
tir
UFB LIVE: Hva skjer nå? @ Ungdom og Fritid Bærum
jun 2 heldags
UFB LIVE: Hva skjer nå? @ Ungdom og Fritid Bærum

https://www.facebook.com/events/574749436807727/

STREAMES FRA Ungdom og Fritid Bærums Facebook-side

Er du ung og er ledig på dagtid? Ønsker du deg en jobb eller noe meningsfullt å gjøre? Sitter du fast og trenger litt råd?

I ettermiddag skal Oscar Lone Olsen fra Bærum Ungdomsråd prate med UNG I JOBB og Utekontakten Bærum for å finne ut om det er noe hjelp og råd å få i Bærum.

I tillegg til dialogen så stiller det lokale bandet The Pricks med musikalsk innslag.

Følg med fra klokken 18:00! 🙂

jun
22
man
Sommerkurs på Teaterskolen @ Bærum Teaterskole
jun 22-jun 26 heldags
Sommerkurs på Teaterskolen @ Bærum Teaterskole

Vi holder teaterkurs for barn og ungdom fra 7 til 16 år! Kursene er skreddersydd for ulike aldersgrupper, og holdes i den første og siste uken av skolens sommerferie, altså i uke 26 og 33. Kursene går fra mandag til fredag kl 09:00 – 15:00, i egnede lokaler i Sandvika. Det er kun plass til 10 barn på hvert kurs. Kursene fylles opp fortløpende som vi mottar innmeldinger, så her gjelder det å være raskt ute!
Kurstid: Mandag til fredag kl 09-15
Pris: Kr 2500- pr. uke
Sted: Prøvesal i Kinoveien 2

jun
29
man
SOMMERSKOLE, aktiv og gøy uke for barn 6-12 år @ Høvik Skole, flerbukshallen
jun 29 heldags
SOMMERSKOLE, aktiv og gøy uke for barn 6-12 år @ Høvik Skole, flerbukshallen

Eskil´s sommerskole er utviklet av balansekunster Eskil Rønningsbakken
og har eksistert på ulike steder i landet i hele 19 år.
Årets sommerskoler er tilpasset barn i alderen 6-12 år, der de deles inn i tre interne aldersgrupper og maksimalt 15 stk per gruppe. Det gis opplæring i parkour (moderne gateturn), ny-sirkus (luftakrobatikk og hula hoop), balanse og koordinasjon, samt noe ordinær turn. Alle elever får prøvd seg på samtlige grener og det er ikke nødvendig med noen forkunnskap for å delta i kursene. Skolen holdes daglig fra kl 09:00 – 15:00 inkl pauser på de oppsatte steder og datoer. Siste dag blir det en oppvisning for foreldre og familie kl 14:30. Mer info på www.intermotional.no