Tobias og dagen det smalt

dreamsbadtoyou2@airmail.cc Leave a Comment

Når:
19. oktober 2019@14:00-15:00
2019-10-19T14:00:00+02:00
2019-10-19T15:00:00+02:00
Hvor:
Bærum Kulturhus
Claude Monets allé 27
1338 Sandvika
Kontakt:

Forestilling for barn fra 6 – 10 år

«Vi skal ta dere med på en reise inn i dinosaurenes fantastiske verden. Og vår guide på reisen er verdens fremste dinosaurekspert. Tobias! Tobias kan alt som er verdt å vite om dinosaurer, fra den minste lille filleøglen til giganten Tyrannosaurus Rex.»

Det er mange som kaller Tobias for Cecilie. Nesten alle kaller han for det faktisk. Ikke engang mamma og pappa vet at Cecilie er Tobias. Og det er jo ikke så rart, for utenpå har han jentekropp, men inni seg er han en gutt. Tobias er det fineste navnet han vet om og sammen med den usynlige dinosaurvennen Konrad kan Tobias være seg selv; verdens beste dinosaurekspert!

Bestevennen Pauline er i virkeligheten den eneste som vet hvem Tobias er. Hun prøver å hjelpe, men likevel føler Tobias det som da meteoren kolliderte inn i jorda og alle dinosaurene døde. Hva kommer til å skje hvis alle får vite hvem han egentlig er?

«Tobias og dagen det smalt» er en forestilling om identitet, dinosaurer og vennskap av Rimfrost produksjoner. Forestillingen tar utgangspunkt i samtaler med barn og voksne om kjønnsidentitet. Gjennom en miks av fantasi og virkelighet utvikler forestillingen kunnskap og innsikt: det er mange måter å være menneske på.

«Tobias og dagen det smalt» vant Heddaprisen for beste barneforestilling i 2018, og hadde premiere november 2017.

Takk til alle som har delt av sine historier, kunnskap og ekspertise.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *