shopping i bærum

KJØPESENTERE I BÆRUM

Bærum er et shopping-mekka for de med svart belte i shopping. I Bærum finner du norges første kjøpesenter og norges største kjøpesenter.

Høsten 2014 åpnet to splitter nye sentre i Bærum, Fornebu S og Bekkestua senter. Rykkinn nærsenter har utvidet og pusset opp og hadde også nyåpning høsten 2014. Kolsåssenteret har gjennomgått store endringer i 2014 og 2015, og den gamle eiendomskongen Olav Thon har kjøpt det gamle kjøpesenteret Østerås senter, så det blir nok endringer på Østerås senter også.

Definisjonen på et kjøpesenter er at det skal være minst fem butikker på en flate over 2.500 kvm. I løpet av 2014 har Bærum 9 kjøpesenteret, og her finner du oversikten over shoppingsenter i Bærum.

BEKKESTUA SENTER

Bekkestua senter åpnet 6 november 2014.

Bekkestua kjøpesenteret er på 13.000 kvadratmeter, og erstatter det gamle Lefdalsenteret på Bekkestua. Det har tatt 2 år bygge det.

En del av butikkene har vært på Bekkestua tidligere, mens noen er helt nye, som Egon, Polarn O. Pyret og traktøren.

Meny flytter inn på senteret og får 2300 kvadratmeter.

12 av butikk- og serveringsaktørene som har flyttet inn, er helt nye på Bekkestua og en hel etasje vil være interiørbutikker. I tillegg har senteret SATS, ulike lege- og helsetilbud, begravelsesbyrå og oljekonsulenter[/text_output]


BÆRUMS VERK SENTER

Bærums Verk – mer enn bare shopping

Bærums Verk fikk sitt kjøpesenter i 1997, men har hatt forretningsvirksomhet i mange hundre år.

Folk flest kommer nok ikke til Bærums Verk på grunn av kjøpesenteret. For kjøpesenteret på Bærums Verk er ikke spesielt imponerende, men Bærums Verk er norges mest unike handelssted og stedet har en fasinerende og rik historie samt en helt spesiell atmosfære.

Kjøpesenteret har fokus på design, kunst og håndverk, men har også kjedebutikker som cubus og eurosko.

Bærums Verk er en prisbelønnet handelsted som er vel verdt et besøk.


FORNEBU S

Fornebu S åpnet 14. oktober!

Senteret heter Fornebu S og består av to bygg. Det ene er kjøpesenteret på 60.000 kvadratmeter inkl. parkering. Det andre er forretningsbygg på rundt 2000 kvadratmeter.

Senteret har mange butikker innenfor hus & hjem, klær og sko, reise-effekter, servering og spesialbutikker. Det blir også et treningssenter.

Fornebu S kjøpesenter i bærum

KOLSÅS SENTER

Nytt Kolsåssenter åpner 2015!

Kolsåssenteret har lenge vært et trist senter, så det er på tide at dette senteret får seg et ansiktsløft.

Tidligere lå Vinmonopolen  i en rønne utenfor Kolsåssenteret, men etter utvidelsen av senteret har polet blitt tatt inn i varmen.

Kolsåssenteret ble bygget tidlig på 80-tallet, og det syns, så vi gleder oss til et større, penere og bedre senter 2015. Vi håper også at de pusser opp nettsidene i samme slengen.

kolsåssenteret i bærum[/vc_column][/vc_row][vc_row padding_top=»0px» padding_bottom=»0px»][vc_column fade_animation_offset=»45px» width=»1/2″]


«Vi må rett og slett si vi har skammet oss over dette bygget. Det har vært utdatert og nedslitt.»

Cato Ender, daglig leder i Abel Eiendomsforvaltning

RYKKINN NÆRSENTER

«Nye» Rykkinn nærsenter åpnet 6. nov. 2014

Rykkinn nærsenter, eller «KI», for oss som har levd noen år, var tidligere en utdanningsinstitusjon, men ble et kjøpesenter i 1986. Det har vært mange ombygninger og mange eiere og høsten 2014 åpnet det på nytt et «nytt» senter.

Rykkinn nærsenter har ca 50 butikker, nå som utbyggingen er ferdig.

Mange reiser til Rykkinn nærsenter for å handle på meny, som er kåret til norges beste meny butikk.


SANDVIKA STORSENTER

Norges største kjøpesenter.

Sandvika Storsenter er noe for seg selv, og trenger ingen introduksjon. Med sine 197 butikker og 60 000 kvadratmeter er storsenteret norges største kjøpesenter og ble dessuten kåret til Nordens beste kjøpesenter 2011.

sandvika storsenter - bærums største kjøpesenter

Treningssentre i Sandvika

Finn det beste treningssenteret i Sandvika!

ØSTERÅS SENTER

Ett av Norges første kjøpesenter

Olav Thon kjøpte Østerås senteret i 2014, så her blir det kanskje endringer fremover. Østerås er ett av norges første kjøpesenter, så det var kanskje derfor Norges eldste mann, Olav Thon, kjøpte senteret. Østeråssenteret har også norges eldste kunder.

Etter utbyggingen av Kolsåssenteret ble Østeråssenteret det minste av Bærums kjøpesentre, men det kan bli spennende å se hva Olav Thon finner på med Østerås senter fremover.


Vøyenenga senter

Kan det kalles et senter?

Vøyenenga kan vel kalles et senter. Det har over 5 butikker, såvidt, og er over 2500 kvm. Vøyenenga senter har leiligheter som tak, og det ligger en del butikker utenfor senteret. Inne på senteret er trekkplasteret en stor Menybutikk på 2500 kvm, men har også en blomsterbutikk, leketøysbutikk, Nille og sushi restaurant.

Vøyenenga senter er romslig og lyst, med gode parkeringsmuligheter og god plass inne. De har også klart å IKKE lage en nettside. Gratulerer.


OPPSUMMERING

  • Ser man bort fra Vøyenenga er Østerås senter det minste kjøpesenteret i Bærum med sine 18 butikker.
  • Alle Bærums kjøpesentre har Meny som dagligvarebutikk, unntatt Sandvika storsenter.
  • Rykkinn nærsenter og Bekkestua senter valgte samme åpningsdato og klokkeslett, nemlig 6. nov.  2014 kl 10.
  • Østerås senter er Bærums, og et av norges første kjøpesenter. (1968)
  • Sandvika Storsenter er norges største kjøpesenter med sine 197 butikker.
  • Bekkestua Senter er det eneste senteret der du må betale for parkeringen.

Hvilket kjøpesenter i Bærum foretrekker du?

Beste kjøpesenter i Bærum

View Results

Loading ... Loading ...

Takk for at du deler

Comments 1

  1. Finner ingen telefon nummer til hvem jeg kan kontakte angående Vøyenenga senter. Jeg vil si ifra/klage på at kundetoalett på senteret er stengt og det er ikke mulig å få lånt nøkkel om man skulle være så uheldig å bli nøden mens man er på senteret. For meg blir det veldig vanskelig da jeg sliter med angst og er avhengig av å ha et toalett i nærheten om jeg merker at behovet melder seg. Dette gjør at jeg kvier meg for å handle på senteret.
    Dette MÅ gjøres noe med!!
    Sørg for å ha kundetoalett tilgjengelig!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *