idrett i bærum

Treningssentre i Sandvika

De siste årene har treningssentrene poppet opp på hvert et gatehjørnet i Bærum og det er lett å miste oversikten. Du går kanskje på det samme treningssenteret som du har gjort i noen år, uten å vite at gresset kanskje er grønnere i den andre treningssalen. Betaler du alt for mye på et slitt treningssenter med gruppetimer inkludert i prisen, uten at du benytter deg av timene? Eller kanskje du burde betale litt ekstra for gruppetimer slik at du får mer ut av treningen din?

Her er den ultimate oversikten over treningssentre i Sandvika.

Fitnessroom

Fitnessroom  ligger ved Løkketangen med store vinduer ut mot Sandvikselva og er et lite treningssenter i lavprissegmentet med kondisjon- og styrkeapparater. Fitnessroom satser på å være et fresht treningssenter med det du trenger for å trene effektivt og billig.

Elixia Sandvika Panorama

Elixia ligger på Sandvika Storsenter i den nye delen og kan tilby et bredt spekter som badstue, barnepass, fysioterapi, massasje, solarium og SPA. Et populært senter med mange medlemmer.

Actic

Actic ligger inne på Løkketangen «senteret» og er et internasjonalt treningskjede med 25 treningssentre i Norge. De plasserer seg mellom Elixia og lavprisaktørene

Mudo gym og kampsport

Mudo gym og kampsport er en treningskjeden i Norden med basis i kampsport. Mudo Sandvika kan tilby Kickboxing, Taekwondo, Boksing og Kung Fu (Wing Tsun). Mudo er for de som ønsker å trene kampsport, men du får et billig medlemskap dersom du bare å ønsker å benytte deg av treningssenteret.

Crossfit Sandvika

Crossfit Sandvika er ikke et vanlig treningssenter, men har spesialisert seg på crossfit, som er en treningsform som har utspring fra fitness. Crossfit Sandvika er veldig opptatt av miljøet og at alle kjenner alle. Øktene er korte og intense og tilpasset hver enkelt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *