alpintbakker i bærum

Skisenter i Bærum

slalombakker i bærumI Bærum har vi 3 alpintanlegg, nemlig Kolsåsbakken, Kirkerud og Krydsbybakken. Både Kirkerud og Kolsås skryter av at de er Bærums største alpintanlegg, mens Krydsby mener de har Bærums lengste nedfart.

Kolsåsbakken

Kolsåsbakken mener de er størst i Bærum og har 4 heiser. De minste barna starter i knøtten, som har overbygget rullebånd som også er gratis! Etterhvert går man over til mygghenget som har skålheis, og når man er klar for litt større utfordringer sklir man over til Kolsåsbakken.

Kirkerudbakken

Snowboardstjerna Ståle Sandbech er Kirkerudbakken store sønn! Kirkerudbakken mener de er Asker og Bærums største alpinanlegg, med sine 4 nedfarter, store barnebakke, terrengpark med rails og hopp og halfpipe. De har også en gratis bakke med rullebånd for de minste. Kirkerudbakken har gjennomgått store oppgraderinger de siste årene.

Krydsbybakken

Lommedalen skisenter har bærums lengste nedfart. Dersom det er sol, får man som regel mer sol i Krydsbybakken enn de andre slalombakkene i Bærum.

Hvilken slalombakke er best i Bærum?

View Results

Loading ... Loading ...

En gang iblant sender jeg ut mail med morsomme tips til aktiviteter i Bærum. Vil du motta?

Comments 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *