Åpen Mikrofon på Gupu. Litteratur og tur.

Oppmøte klokka 18 på Vestmarksetra parkeringsplass. Ta gjerne med hodelykt. Der møter dere Monica som vil være deres turleder til Gupu markastue. 
Vil dere opptre, kontakt: jorunn@tekstuniverset.no
(+47) 97123102 Publikum trenger ikke melde seg på.
Vi ankommer Gupu ca klokka 19. Der blir det mulighet for kjøp av dagens suppe eller pizza og kanskje noe godt i glasset. Publiserte og upubliserte forfattere er velkomne til å opptre. Er det noen som vil synge eller spille er også det hyggelig. Et vennligsinnet publikum og talentspeidere er hjertelig velkomne. Her kan kontakter knyttes, og gode ting skje. Ta gjerne med bøker dere vil selge, gi bort eller vise fram. Reklamér for skrivekurs, lese- og skrivesirkler, festivaler, litterære arrangementer. Har dere spørsmål eller Spørsmål om turen og fasilitetene på Gupu, kontakt Monica: monica@gupu.no Tlf: 97684101

Følg oss på Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva skal man gjøre i Bærum?

Hva skal du til helgen? Bærum er full av aktiviteter, men det er ikke alltid like lett å vite hva som skjer. Hvaskjeribaerum.no vil holde deg oppdatert på de beste aktivitetene i Bærum. Du kan også registrere ditt eget arrangement i Bærum.

Følg oss på facebook

Kontakt oss

post@hvaskjeribaerum.no