Kunstutstilling på Godthaab

 1. august åpner en duo-utstilling på Godthaab Helse – og Rehabiliteringssenter i Bærum, hvor 2 kunstnere fyller veggene i 1. etasje med fargerik kunst:

Reidun Falk maler og tegner på store lerret, og ofte ligger det en lang, abstrakt prosess med ulike teknikker i bunnen før motivet trer frem.
På utstillingen på Godthaab viser hun arbeider fra de siste tre årene fra temaene «Fabel Aktig» og «I en drøm». Hvert verk har sin historie, hvor fellestrekket er en eventyraktige og leken tilnærming.
Les mer på www.gallerifalk.no

Kjersti Rahbek Hvamb maler med akrylmaling på pleksiglass. Maleriene er malt speilvendt og bakover i tynne sjikt. Det er naturen som er den største inspirasjonskilden, og gjenkjennelige elementer som himmel, horisont og vann opptrer ofte i bildene. Med på utstillingen, som er hennes 4. i rekken på Godthaab, har hun med malerier som spenner fra store malerier ned til miniatyrer montert på brostein. Les mer på http://kjersti.hvamb.no

 

Utstillingen står helt frem til 11. okt og holder åpent alle dag mellom kl 09-20. Kafé Godt ligger i samme etasje, og er åpen 11:30-17 i hverdagene og 11-17 i helgene.
Det blir en enkel vernissasje på åpningsdagen tirsdag 30. aug kl 18.
Velkommen!

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

Dato

okt 03 2022

Tid

18:00 - 20:00
Godthaab Helse - og Rehabiliteringssenter

Sted

Godthaab Helse - og Rehabiliteringssenter
Gml. Ringeriksvei 148, Bekkestua
Nettsted
http://kjersti.hvamb.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Hva skal man gjøre i Bærum?

Hva skal du til helgen? Bærum er full av aktiviteter, men det er ikke alltid like lett å vite hva som skjer. Hvaskjeribaerum.no vil holde deg oppdatert på de beste aktivitetene i Bærum. Du kan også registrere ditt eget arrangement i Bærum.

Følg oss på facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

Kontakt oss

post@hvaskjeribaerum.no

Nyhetsbrev

Close the Content Dock