løping i bærum

Lommedalen Rundt

Velkommen til den 5. utgaven av Lommedalen Rundt lørdag 26 oktober 2019!

Vi følger samme løype som tidligere i åsene rundt Lommedalen, start og mål på Bærum Golfklubb, igjen er det ca. 19 km å prøve deg på, ispedd 5 rikholdige matstasjoner. Dersom du veldig gjerne vil, er det fritt fram å melde seg på og løpe flere runder – dere løper, vi tar tida!

Ta også med barna for å løpe det 3 km lange Lommedalen Inn – uhøytidelig og enkelt. Lommedalen Inn vil i år inngå som en del av den tradisjonsrike 6-løper’n (https://www.facebook.com/groups/1829859057273473/) og vil være selve finalen på barmarksløpene.

Påmeldingen er åpen og kan gjøres her: https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Lommedalen-Rundt-2019/g295.15053?Event=Lommedalen_Rundt

Deltakeravgiften er NOK 120,- (+ admin.gebyr NOK 15,- til EQ Timing), hvorav NOK 50,- går til å dekke løpskostnader mens NOK 70,- går til et godt formål for barn og ungdom i nærområdet.Nytt av året er at Lommedalen Rundt er GRATIS for alle deltakere under 18 år! Lommedalen Inn (Barneløpet) er som tidligere gratis!

Dersom du ønsker er det i år også mulig å gi en liten ekstra slant på NOK 50.- til det samme gode formålet ifm. påmeldingen.

Mer informasjon om løypa, løpet og opplegget kan du finne på FB-side: https://www.facebook.com/LommedalenRundt/
og etter hvert på vår webside www.lommedalenrundt.no.

Stikkord:

Dato

okt 26 2019
Utløpt!

Tid

Hele dagen

Sted

Lommedalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hva skal man gjøre i Bærum?

Hva skal du til helgen? Bærum er full av aktiviteter, men det er ikke alltid like lett å vite hva som skjer. Hvaskjeribaerum.no vil holde deg oppdatert på de beste aktivitetene i Bærum. Du kan også registrere ditt eget arrangement i Bærum.

Følg oss på facebook

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts.
Click to show error
Error: Server configuration issue

Kontakt oss

post@hvaskjeribaerum.no

Nyhetsbrev

Close the Content Dock