hoteller i bærum

Hotell i Bærum

Skal du overnatte i Bærum? Kanskje du er på langtur og trenger å sove, eller kanskje dama har kasta deg ut, og du orker ikke å sove i bilen fordi du er redd for å få ræva i gir? Det finnes sikkert mange grunner til å ta inn på hotell i Bærum, så her finner du oversikt over hoteller i Bærum.

hoteller i bærum

Det er fire ordentlige hoteller i Bærum, og når vi snakker om hoteller i Bærum, så snakker vi stort sett om Fornebu. Men aldri en regel uten unntak. Hele tre av fire hoteller i Bærum ligger på Fornebu, og det er ikke fordi Fornebu er et ferieparadis, men på grunn alle arbeidsplassene der ute og nærheten til Oslo.

Thon Hotel Oslofjord i Sandvika.

Det turkise bygget er klint oppi E18 og ligner ikke noe luksushotell fra utsiden. Men et gammelt kinesisk ordtak sier; ikke døm hotellet på fasaden. De kineserne får sagt det.

Thon hotel Oslofjord er det eneste hotellet i Bærum som ikke ligger på Fornebu, det ligger derimot i byen. Altså Sandvika. Hotellet er nærmeste nabo til Sandvika Storsenter.

Thon har 248 rom og markedsfører seg under conference-hotell, eller konferansehotell som vi sier i Bærum, og hotellet kan også skryte av restaurant, treningsrom og sauna.

Hotellet i Sandvika er berømte i Bærum for sitt julebord. De arrangerer tradisjonelt julebord, men familiejulebordet er det mest populære. Det er klovner og nisser, juletre og julegodt og alt som hører til.

Radisson Blu Park Hotel.

Dette hotellet på Fornebu er et firestjernes hotell, men har bare 2,5 stjerner hos TripAdvisor

Hotellet er, som de andre hotellene i Bærum, for kurs og konferanse, og har ikke altfor mye annet å skryte av, for når de på sine hjemmesider er nødt til å trekke frem at de har hårfønere er det litt stusselig. Men de kan skimte med 251 rom, et treningsrom, en restaurant og en bar.

Radisson Blu Park Hotel

Quality Hotel Expo, Fornebu.

Stordalen satser på design og inspirasjon finner han i naturen. Med 301 rom og soft is og popcorn er dette et litt mer populært hotell på tripadvisor, 4 av 5 stjerner.

De har ikke så mye av skryte av, bortsett fra fancy smancy design, treningsrom, restaurant og wayne coffee, men de markedsfører seg som «beach hotel» for å tiltrekke seg flere enn bare konferansegjester.

Scandic Fornebu.

Med sine 334 rom er Scandic Fornebu det hotellet i Bærum med flest hotellrom.

Scandic Fornebu har et trekkplaster som ingen andre hoteller i Bærum har, nemlig lekeland med 1250 kvm som barna kan boltre seg i. Så for familier med barn under 12 år er nok dette et selvskreven hotell, men det koster faktisk 150 kr å komme inn i lekeland for hotellets barnegjester.

Scandic Fornebu har4 av 5 stjerner på tripadvisor, samme som Quality, men er rangert bak Quality, altså som nr 2 av de 3 hotellene på Fornebu. (red: Scandic og Quality kniver om førsteplassen, så hvilket hotell som ligger som nr 1 endrer seg stadig vekk). Men har du barn under 12 år er nok dette hotellet de foretrekker.

Konklusjon

Tripadvisor lyver aldri og rangeringen av de tre hotellene på Fornebu er som følger:

  1. Quality Hotel Expo, Fornebu (4 av 5)
  2. Scandic Hotel (4 av 5)
  3. Radisson Blu Hotel (2,5 av 5)

Det er veldig jevnt om førsteplassen, og dersom du har med barn under 12 år er nok Scandic Hotel å foretrekke, men de fleste som besøker et hotell på Fornebu er der i forretningsøyemed og ikke på familieferie og da er nok Stordalens sitt freshe naturhotell å foretrekke.

Radisson Blu Hotel får en soleklar bronsje i dette selskapet. Bronsje er ofte bra, men når bare tre er med i konkurransen er bronsje ganske dårlig.

Thon hotel plasserer seg mellom scandic hotel og radisson blu med sine 3,5 stjerner hos tripadvisor, men har en helt annen plassering enn de andre hotellene.

Hvilket hotell i Bærum er ditt favoritt?

Bærums beste hotell

View Results

Loading ... Loading ...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *